Yhteydenotot vain tekstiviestillä

TIIBETILÄINEN ÄÄNIMALJAHOITO

Äänimaljahoidot:

  • Äänimaljahoito   60 min   50 €
  • Chakrahoito äänimaljoilla    40 min   30 €
  • Sointukylpy kahdelle   30 min   15 € /hlö
  • Sointykylpy ryhmälle   30 min   10 € /hlöTiibetiläinen äänimaljahoito on kehoa ja mieltä syvästi rentouttava hoito, joka perustuu maljojen myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Maljojen värähtely saa kehon solut värähtelemään, jolloin voit tuntea ääniaaltojen liikkeet kehossasi. Hoidossa makaat viltin alla rauhallisessa tilassa. Maljoja soitetaan sekä keholla että kehon ulkopuolella. 

Äänimaljahoito soveltuu moniin käyttötarkoituksiin mm. kun kaipaat rauhoittumista, olet stressaantunut ja tarvitset syvärentoutusta tai koet ahdistusta, unettomuutta tai jännitystä kehossasi.

Tiibetiläisessä chakrahoidossa chakroja tasapainotetaan, eheytetään ja puhdistetaan äänimaljoja käyttäen. Hoidossa maljoja soitetaan sekä keholla että kehon ulkopuolella. 

Sointukylpy on kahdelle tai useammalle henkilölle tehtävä  äänimaljarentoutus. Sointukyvyssä voit antaa maljojen lempeiden  värähtelyjen johdattaa sinut rentoutumiseen, jossa voit päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireistä ja vain keskittyä itseesi ja omaan olotilaasi. Äänimaljoja soitetaan pöydällä.